Vi har kalt det “inspirasjons og turkart over Nye Asker”. Det har blitt veldig populært og det er solgt over 400 stk i løpet av April.

Det er ett tosidig kart i størrelsen 50 x 70 cm med bilder, kartnåler, stier, skogsveier, elver, topper, vann, holmer, øyer, – og alt annet vi tror du ønsker deg på dine neste turer og opplevelser.

( du kan titte på det og kjøpe det i vår nettbutikk her )

Side 2 av kartet (syd) og på side 1 er nord.

Kartet har 100% av sine data fra ©Kartverket og vi har valgt å ha en avstandsmåler i bunn og ikke rutenett. Kartet vil også vise deg de gamle kommunegrensene som opphørte i år 2020, men som vi tror er en fin kartreferanse de neste 20 år.

Slik ser kartet ut på side 1 og 2

Kartet vil også vise deg en  Asker kommune med en kystlinje og natur som gir deg utrolig mange muligheter for tur, aktivitet og nye opplevelser eller avkobling, stillhet og ro fra tidligere Asker i nord til nye Asker i syd.

Punktet lengst nord i Asker er Damvann og 47 km mot syd finner du det sydligste punktet i Asker som nå er øyen Mølen. Mellom de to punktene har du skjær, holmer og spennende øyer. Du har åser, berg og fjelltopper og du har en meget lang kystlinje med to fjorder og havet i syd mot resten av Europa. 

Du vil finne badsetrender, fiskeplasser, klatrefjelle, sykkelstier, hesteturer, campingturer, hytter til leie og herlige teltplasser. Oppmerkede stier finner du i nesten alle skogene og på kystiene i øst, vest og syd. 

Avstander:

Fra Asker:       Nærsnes 14 Km – Sætre 26 Km  – Filtvet 39 Km – Holmsbu 40 Km – Tofte 46 Km.

Fra Røyken:    Asker 12 Km – Vollen 11 Km – Sætre 13 Km – Svelvik 23 Km – Tofte 34 Km.

Fra Sætre:       Nesøya 34 Km – Semsvannet 29 Km – Solli Gård 33 Km –  Hyggen 18 Km.

Kartet er laget på data fra ©Kartverket (kartverket.no). Lisens 4.0 Internasjonal (CC BY 4.0).  Med hjelp fra data i norgeskart.no

Del med vennene dine!